Adatvédelmi tájékoztató

A yarndreams webáruházban történő vásárlással a Vevő elfogadottnak tekinti az adatvédelmi nyilatkozatot.

A yarndreams webáruház jelen adatvédelmi nyilatkozattal kötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelésére, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen megfelelve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A yarndreams webáruház a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

A vonatkozó hatályos jogszabályok a következők:

- a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
- az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
- az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
- az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény

Az adatszolgáltatás önkéntes és bármikor visszavonható.

Az adatkezelés célja a weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Az yarndreams a felhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja és semmilyen körülmények között nem teszi harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c 41
Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410
Weboldal: http://naih.hu

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data