Rólam

Zsótér Adrienn vagyok, két kamaszlány anyukája, fonal-és színmániás...

Eredeti szakmám gyógypedagógus-logopédus, jelenleg is aktívan terapizálom a rászoruló gyermekeket.

Amióta emlékeim vannak, mindig kézimunkázott mellettem valaki: Nagymamám hímzett, Édesanyám kötött és varrt.
Így egyértelmű volt, hogy én is ezt az utat fogom járni. Eleinte kötöttem, majd a keresztszemes hímzés bűvöletében éltem hosszú évekig. Ez a szerelem a mai napig tart.
Az évek során megismerkedtem a kézzel festett fonalak világával, ami teljesen magával ragadott. Mániákusan gyűjtöttem ezeket a fonalakat. Feldolgozni azonban nem volt időm...
Egészen addig, amíg meg nem ismerkedtem a kézi szövés világával Lukács Judit műhelyében. Örökké hálás leszek neki azért, hogy ebbe a világba apró lépésenként évek alatt bevezetett. Ekkor pecsételődött meg a fonalak iránti szenvedélyem. Véglegesen lehorgonyoztam a szövésnél.
Azonban az örök kísérletező énem nem hagyott nyugton.
A szövéssel szorosan összefügg a fonás. Amikor életemben először rokka elé ültem, egy teljesen új dimenzió nyílt meg előttem. Szerelem lett az első pillanatban.
A fonás elsajátítását nagyon hamar követte az alapanyagok saját festése is. Majd a szalaggyapjúk után következtek a saját festésű fonalak.
Itt tartok most. Ez a webáruház ennek az útnak a jelenlegi állomása. Hogy mi lesz ezután? Nem tudhatom, de magamat ismerve, biztos van még néhány csavar ebben a történetben :)

Termékeimet megbízható forrásból szerzem be, törekszem a legmagasabb minőség folyamatos megtartására. Festéseim is egyediek, így a színek reprodukálása csak a "hasonló lesz" elv alapján lehetséges :)

Még több információt megtudhat rólam ha követ a Facebookon https://www.facebook.com/yarndreamsbyadri/ és https://www.facebook.com/kezzelszottalmok/ vagy az Instagramon https://www.instagram.com/yarndreams_by_adri/ és https://www.instagram.com/handwoven_dreams/

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek